Festivalgids

Festivals 2024

Zeg je zomer, dan zeg je festivals. Van groot tot klein, kris kras door het land en voor jong en oud. Waar zing, dans of schreeuw jij mee?


7Fest, opgericht in 2019 door ondernemers Frenna en Zakaria, is een lifestyle festival dat de kracht van overwinning viert. De naam symboliseert het ombuigen van verliezen naar overwinningen, waarbij de ‘7’ een omgekeerde ‘L’ vertegenwoordigt – van Loss naar wins, en de ‘F’ in het logo een weerspiegeling is van een ‘7’. Met een eclectische mix van genres zoals pop, hiphop, techhouse, amapiano, afrobeat en latin, ontstaat er verbindin (…)

Tickets

Hellmond Open Air, hell jawellllll! Loud Noise en de Cacaofabriek slaan de handen ineen voor een nieuw open air festival in Helmond. En wat voor een! In een tijd waarin de deathcore slams en oorlogsmachines van onder andere Zweedse metal makelij je om de oren vliegen, vonden wij het een goed idee om terug in de tijd te gaan en te gaan feesten alsof het weer – pak ‘m beet – 1993 is. En daarvoor hebben we een aantal zeer fijne bands b (…)

Tickets

Headliners

Anouk, Suzan & Freek, Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Flemming, Zoë Tauran

Zaterdag 31 augustus wordt het strand van Scheveningen op haar grondvesten geschud tijdens Het Grootste Zomerfeest van Nederland.

Kom op deze lekkere zomerdag met je vrienden genieten van een dag vol met koude drankjes en lekker eten. Met je voeten in het zand en uitzicht op zee, zing en dans je mee met de grootste muzikale zonnegoden van ons land!

Tickets

Headliners

Måneskin, Keane, Avril Lavigne, Royal Blood, YUNGBLUD, Acda En De Munnik, BABYMETAL

Reis af naar Landgraaf om de grootste acts van dit moment live te zien, nieuw talent te ontdekken in de tofste area’s op Megaland en je onder te dompelen in de Limburgse gezelligheid. De 53e editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024 en belooft met haar brede aanbod aan artiesten voor jong en oud een weekend om nooit te vergeten!

Tickets

Ahoy! Zondag 14 juli toveren wij het terrein van de Cacaofabriek om tot een waar paradijs voor zeerovers en landrotten. Pirate Metal Party is hèt uitje voor liefhebbers van pirate en power metal! Laat je fantasie op de vrije loop tijdens dit unieke, en vooral gezellige, festival volledig in het teken van thematische metal acts.

Tickets

Maak je klaar voor de ultieme zomervibe bij Polderfest 2024! Zet 6 juli in je agenda en kom naar Dronten voor een epische festivalervaring. Dit is niet zomaar een festival; het is de plek waar de grootste namen en opkomende artiesten samenkomen voor een onvergetelijke dag vol muziek, vriendschap en plezier. De 12e editie van Polderfest belooft legendarisch te worden met een line-up die voor ieder wat wils biedt.

Tickets

In de buitenlucht

Veel artiesten en locaties organiseren exclusieve buitenconcerten in de zomermaanden. Live-muziek ervaren met je voeten in het gras of in het zand. Of in een park of bos? Een unieke ervaring als je het ons vraagt!


Over de grens

Heb je al eens een festival als vakantie overwogen?


Headliners

Tool, Five Finger Death Punch, Scorpions, Bring Me The Horizon, Machine Head, Alice Cooper

Vier dagen, vijf podia. Oersterke headliners, jonge wolven, snelle blast beats, de grootste moshpits. Graspop Metal Meeting brengt voor de 27e keer de top van de metal en hard rock scene naar België.

Tickets

Headliners

Lenny Kravits, Måneskin, Dua Lipa, Foo Fighters

Rock Werchter maakt er een erezaak van om elk jaar weer met de beste en meest boeiende line-up uit te pakken. Rock vormt de solide bodem voor een eclectisch programma dat niet in hokjes denkt. Gevestigde waarden versus nieuwe talenten. Op Rock Werchter kan en mag dat.

Tickets

MEER MOMENTEN

Op ons blog houden we je op de hoogte van festivals in 2024.

Klaar voor het festivalseizoen: Dé festivals van juni 2024

Klaar voor het festivalseizoen: Dé festivals van juni 2024

Lees meer

2024 Festivalgids | Meest gestelde vragen

Ontdek alle evenementen voor jouw ultieme festivalzomer

TICKETMASTER CADEAUKAART

Geen specifiek festival in gedachten, maar wel iemand dé ultieme zomerervaring bezorgen? Geef een Ticketmaster cadeaukaart en de ontvanger kiest zelf uit duizenden evenementen.